EzyDog - 11 reviews en ervaringen (2024)

  • Home
  • Webshops
  • EzyDog
EzyDog - 11 reviews en ervaringen (2)

4.8 reviewscore • 11 reviews

Bezoek EzyDog

Beste webshops

Schrijf een review

E

Geschikt tuigje, zelfs als het een beetje oefening

Aanvankelijk kocht ik een tuigje dat te groot bleek, ondanks dat ik de maten van mijn hond nauwkeurig had opgemeten. Echter, dit werd snel opgelost door het tuigje aan mijn moeder te geven, wiens hond iets groter is. Het tuigje verhindert het trekken van mijn hond niet volledig, maar dankzij de zijpanelen heb ik voldoende controle om haar snel weer naast me te krijgen. Het is geruststellend dat het tuigje niet strak trekt rond haar nek of hoofd. De aanpassingsperiode is in volle gang, maar we hebben al enkele aangename wandelingen gehad nu ze eraan gewend raakt, wat ons wandelavonturen een stuk plezieriger maakt.

Emma 1 aug 2023

Reageer

J

Een allesomvattende beoordeling

Mijn ervaring met Ezydog is niets minder dan voortreffelijk. Hun assortiment producten voldoet aan hoge kwaliteitsnormen, en de levering was zo snel dat het mijn verwachtingen overtrof, wat de prijs-kwaliteitverhouding geweldig maakt. Aanvankelijk ontbrak de beloofde gratis co*cker Spaniel sticker bij mijn bestelling, wat een klein minpuntje leek, maar dat kon mijn tevredenheid niet bederven. Echter, de klantenservice van Ezydog heeft me aangenaam verrast door direct actie te ondernemen en de stickers alsnog met prioriteit te verzenden, waardoor ze de volgende dag al arriveerden. Zo'n responsieve en zorgzame benadering verdient absoluut een lofzang.

B

Waterdicht en robuust

Ik was echt onder de indruk van de snelle service van Ezydog; binnen twee dagen had ik een sterke, waterdichte en duurzame halsband in huis, precies op tijd voor mijn vakantie. Deze halsband is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook functioneel en robuust, wat hem perfect maakt voor mijn levendige gele Labrador. Het comfort voor mijn hond lijkt top te zijn en de halsband lijkt ook bijzonder bestendig tegen het ruige spel en de zwempartijen die we samen ondernemen. Het is zeldzaam om een product te vinden dat zowel de schoonheid als de bruikbaarheid benadrukt, en deze halsband past precies in dat plaatje.

Bradley 4 sep 2023

Reageer

L

Klantenservice die de lat hoog legt

Recentelijk heb ik een tuigje en een halsband besteld voor mijn reddingshond, die, wellicht vanwege zijn recente verleden, nog moet groeien en daardoor paste het tuigje helaas niet. Ezydog maakte het retourproces ongecompliceerd en de terugbetaling werd razendsnel gedaan, waarschijnlijk op dezelfde dag dat ze het retourpakket ontvingen. Dit in tegenstelling tot andere winkels die vaak een langere verwerkingstijd hebben. Ik wil ook even benadrukken dat hun lijnen van een beduidend hogere kwaliteit zijn dan die van Ruffwear; ondanks dat Ruffwear duurder is, voelt het product van mindere kwaliteit in vergelijking met dat van Ezydog.

Lucas 1 sep 2023

Reageer

I

Buitengewoon te spreken over producten

Ik ben vol lof over Ezydog vanwege hun fantastische producten, zoals de Zero Shock Hondenriem van 48", en hun uitmuntende klantenservice die snel, vriendelijk en behulpzaam is. Daarnaast vind ik hun beleid van gratis retourzendingen uiterst klantvriendelijk. Het is een verademing om met een bedrijf als Ezydog zaken te doen, een bedrijf dat echt begrijpt wat klantenservice inhoudt. Ze staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en oplossingen te bieden voor elk probleem, en dat maakt het winkelen bij hen een zeer aangename ervaring.

Iris 21 aug 2023

Reageer

S

Onder de indruk van de ondersteuning

Ik ben enorm tevreden over de klantenservice en de ondersteuning die ik heb ontvangen van Ezydog. Toen ik een probleem ondervond met het reddingsvest van mijn hond, heb ik contact opgenomen met Ezydog en kreeg ik te maken met een medewerker genaamd Lana. Zij heeft het probleem voortvarend aangepakt en een vervangend vest verstuurd, dat de volgende dag al werd bezorgd. Dit niveau van klantenzorg en de snelheid van handelen hebben mij diep geïmponeerd en ik voel mij als klant echt gewaardeerd.

Sophie 11 aug 2023

Reageer

D

Dit tuigje was een wondermiddel

Mijn hond had de vervelende gewoonte om continu aan de riem te trekken tijdens het uitlaten, iets wat mij veel zorgen baarde. Toen ik echter het nieuwe tuigje van Ezydog uitprobeerde en de riem aan de voorste ring bevestigde, was er een onmiddellijke verbetering zichtbaar. Hij begon netjes naast me te lopen met een losse riem, wat ons dagelijkse wandelingen aanzienlijk heeft verbeterd. Het is werkelijk een verademing om zo'n verschil te merken en het maakt onze tijd samen buiten een stuk aangenamer.

Dirk 2 jul 2023

Reageer

A

Fantastische lijnen, herhaalde aankoop

Ik ben teruggekomen bij Ezydog om de leibanden die ik al jaren gebruik opnieuw te bestellen, simpelweg omdat ik er dol op ben. Ze zijn perfect voor mijn grote honden en de schokabsorberende eigenschappen in combinatie met de zachte handvatten zijn een zegen voor mijn rug, schouders en handen. Deze heraanschaf was enkel nodig door normale slijtage, en het feit dat ik kies voor dezelfde leibanden zegt veel over hun duurzaamheid en de tevredenheid die ze me brengen.

Annelies 1 jul 2023

Reageer

M

Uitstekende producten en een geweldige service

Ik zocht naar een nieuwe martingale halsband als aanvulling op de harnas van mijn hond, een product waar ik oorspronkelijk vier jaar geleden op advies van het asiel voor koos. De halsband die ik van Ezydog had, heeft het heel goed gedaan en is lang meegegaan, maar werd recentelijk wat krap. De livechat op de website bood uitkomst door mij te helpen met het kiezen van de juiste maat en de bezorging was razendsnel en kosteloos. Het is fijn om te ervaren dat een bedrijf zulke goede producten levert en tegelijkertijd een topservice biedt.

Mark 30 mei 2023

Reageer

T

Briljante service en producten

Mijn ervaring met Ezydog was van de bovenste plank. Ik heb twee hondentuigjes aangeschaft die van uitmuntende kwaliteit zijn en de bezorging was op de eerste poging al succesvol. Ezydog blinkt uit in klantenservice; ze leveren zelfs een voorgefrankeerde envelop mee voor het geval een retour nodig is, wat een uitzonderlijke service is. Al jarenlang kies ik voor de producten van Ezydog voor onze Westies, en met elke aankoop bevestigen ze hun topkwaliteit.

Tim 26 apr 2023

Reageer

I

Uitstekende kwaliteit en slim ontwerp

Ik ben werkelijk onder de indruk van de uitmuntende kwaliteit en de innovatieve kenmerken van de hondenlijn die ik bij EzyDog gekocht heb. Deze tweede aankoop, een identieke vervanging van mijn verloren 'Zero Shock Lead 48" in Pink', getuigt van mijn tevredenheid over het product. Wat mij vooral bevalt, is het ingebouwde verkeerscontrolesysteem en de elastische 'bungee'-sectie die onverwachte rukken verzacht wanneer mijn hond, enthousiast en vol energie, plotseling trekt. Dit maakt onze wandelingen aanzienlijk aangenamer en veiliger. De levendige roze kleur geeft een speels tintje en zorgt ervoor dat we opvallen tijdens onze wandelingen. Met de komst van de cross check harnas die ik net besteld heb, kijk ik ernaar uit om deze nieuwe toevoeging aan onze wandeluitrusting uit te proberen. Het is duidelijk dat EzyDog producten levert die niet alleen duurzaam en functioneel zijn, maar ook mijn zorg voor het comfort en de veiligheid van mijn hond weerspiegelen.

Ilse 3 apr 2023

Reageer

Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

  • 1. Babypark
  • 2. Beddenbriljant
  • 3. Dakbenodigdheden.nl
  • 4. Tuinland
  • 5. DGMOutlet.nl
Over EzyDog

Er zijn 11 reviews geschreven over EzyDog op Reviews.nl. Met een 4.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.ezydog.nl
  • info@ezydog.nl
EzyDog

Vergelijk 11 reviews en bezoek EzyDog

Oké

Schrijf een review
Schrijf een reactie over deze review
EzyDog - 11 reviews en ervaringen (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Laurine Ryan

Last Updated:

Views: 6419

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Laurine Ryan

Birthday: 1994-12-23

Address: Suite 751 871 Lissette Throughway, West Kittie, NH 41603

Phone: +2366831109631

Job: Sales Producer

Hobby: Creative writing, Motor sports, Do it yourself, Skateboarding, Coffee roasting, Calligraphy, Stand-up comedy

Introduction: My name is Laurine Ryan, I am a adorable, fair, graceful, spotless, gorgeous, homely, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.