20x Cadeau geboorte: Originele kraamcadeau tips & ideeën (2024)

Een cadeau voor een geboorte geef je met liefde! Dus ga je op zoek naar het mooiste geschenk wat je vinden kan. Wil je een origineel kraamcadeau geven, een geschenk wat blijvend is of zoek je juist naar een presentje met de naam of foto van de baby erop? Ik heb meerdere opties voor elk soort cadeau gevonden en lijst ze hieronder mooi op.

20x Cadeau geboorte: Originele kraamcadeau tips & ideeën (1)

Overzicht van alle cadeautips in dit artikel

1. Fotolijst met hand- en voetafdruk

Een blijvend cadeau voor de geboorte geven? Dan heb je met deze fotolijst met hand- en voetafdrukken een prachtig geschenk in handen. Het is een complete set waarbij je met een stempelkussen het kleine voetje en het handje van de baby afdrukt op de achtergrond. Het bevat allerlei accessoires waarmee je een prachtig kunstwerk maakt.

Geleverd met een mooie fotolijst is de set heel compleet. Je hebt de keuze uit een meisjes- en jongensvariant.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

20x Cadeau geboorte: Originele kraamcadeau tips & ideeën (2)

2. Kinderkoffertje met naam en babyvoetjes afdruk

Een eigen koffertje voor de eerste vakantie van de baby. Met naam en zijn voetafdrukje! Hoe uniek wil je het hebben?

Het koffertje is van karton en kan uiteraard ook gebruikt worden om mooie babyspulletjes in te bewaren.

Dit geschenk is te koop bij: Tadaaz

20x Cadeau geboorte: Originele kraamcadeau tips & ideeën (3)

3. Geboortebeer met naam

Hoe lief wil je het hebben? Deze prachtige berenknuffel heeft op zijn pootjes de naam van de baby en de geboortedatum staan. Wil je een gepersonaliseerd cadeau voor de baby? Dan heb je het bij deze knuffelbeer gevonden!

En dat is nog niet alles! Want de geborduurde voetjes kan je van de knuffelbeer eraf ritsen en zo kan je ook nog eens een lief briefje in de voetjes verstoppen. Een vertederend geboorte cadeau met de naam van de baby erop!

Dit geschenk is te koop bij: Your Surprise

20x Cadeau geboorte: Originele kraamcadeau tips & ideeën (4)

4. Persoonlijk rompertje

Rompertjes heb je nooit genoeg. En hoe leuk is het als je dan een rompertje krijgt met de naam en/of de foto van je baby erop! Of je nu een cadeau voor de geboorte van een dochter of een zoon zoekt: een dergelijk exemplaar is altijd een schot in de roos.

Kies uit de vele designs en bedenk wat voor tekst of afbeelding je zult toevoegen!

Dit geschenk is te koop bij: Smartphoto

20x Cadeau geboorte: Originele kraamcadeau tips & ideeën (5)

5. Mijlpijldeken

De baby groeit hard het eerste jaar. Hoe leuk is het als je dat kunt vastleggen op de foto. Met het mijlpijldeken wordt dit nog leuker. De deken heeft vier frames waarmee je kunt markeren hoe oud je baby is.

Dit deken is heel leuk om te geven als cadeau bij de geboorte van je petekind of bijvoorbeeld je kleinkind.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

20x Cadeau geboorte: Originele kraamcadeau tips & ideeën (6)

6. Babyboek met naam

Een origineel cadeau voor een baby is dit babyboekje, waar de naam van de baby op komt te staan! Het boekje vertelt het verhaal van de pasgeboren baby, waarbij Olli en zijn vriendjes hem of haar welkom heten.

En het blijft niet alleen bij een cadeau met de naam van de baby! Je geeft namelijk ook nog andere dingen door die in het babyboekje verwerkt worden, zoals het geslacht en een foto van de baby zelf. Wil je een brievenbus cadeau voor de geboorte van je neefje of nichtje (bijvoorbeeld)? Laat dit geschenkje dan direct bij de baby bezorgen!

Dit geschenk is te koop bij: Your Surprise

20x Cadeau geboorte: Originele kraamcadeau tips & ideeën (7)

7. Een mutsje voor de baby

Is de baby een kerstkindje of is het bijna kerst? Dan is een klein mutsje met een kerstafbeelding een origineel cadeau voor de baby. Want ook de naam van het kleintje wordt erop gezet!

Het mutsje is wit en je hebt de keuze uit meerdere afbeeldingen, zoals een rendier of een kerstbal. Een prachtig en vooral heel origineel kerstcadeau!

Dit geschenk is te koop bij: Your Surprise

20x Cadeau geboorte: Originele kraamcadeau tips & ideeën (8)

8. Geboorteposter Sterrenbeeld

Het tijdstip dat een kindje geboren wordt bepaald welk sterrenbeeld hij of zij heeft. Wil je een origineel kraamcadeau? Misschien is deze geboorteposter met sterrenbeeld dan wel een goed idee!

De poster is gemaakt van stevig hardboard en glanzend afgewerkt. Naast het sterrenbeeld komt er ook de naam van de baby, haar of zijn geboortedatum en geboorteplaats op te staan.

Dit geschenk is te koop bij: Your Surprise

20x Cadeau geboorte: Originele kraamcadeau tips & ideeën (9)

9. Babygym van hout

Een mooi geboorte cadeau van hout is deze babygym. De baby wordt uitgedaagd en wordt zo niet alleen vermaakt, maar hij traint ook meteen zijn zintuigen. Verschillende voorwerpen zullen de interesse van de baby zeker wekken.

De babygym is geschikt voor baby’s tot een half jaar oud.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

20x Cadeau geboorte: Originele kraamcadeau tips & ideeën (10)

10. Zwitsal geschenkpakket

Zwitsal en baby’s zijn niet los van elkaar te zien… Een toepasselijk cadeau voor een geboorte is dan ook een Zwitsal geschenkpakket. Het pakket bestaat uit een deken met de naam van de baby en daarbij krijg je ook nog shampoo en wasgel van Zwitsal.

Doordat de deken wordt gepersonaliseerd wordt het een mooi kraamcadeau met de naam van de baby erop! Een prachtig én praktisch geschenk waar de kersverse ouders zeker blij mee zullen zijn.

Dit geschenk is te koop bij: Your Surprise

20x Cadeau geboorte: Originele kraamcadeau tips & ideeën (11)

11. Baby badcape met naam

Zoek je een kraamcadeau met de naam van de baby? Een badcape is ideaal om de baby in te wikkelen als hij of zij net uit het badje komt.

De badcape is 132 bij 80 cm en het hoofdgedeelte is 20 cm. Je kunt de cape personaliseren met de naam van de baby, maar ook de geboortedatum erop laten zetten. Je hebt keuze uit meerdere designs en dit is dan ook een fantastisch cadeau met naam voor een kind.

Dit geschenk is te koop bij: Smartphoto

20x Cadeau geboorte: Originele kraamcadeau tips & ideeën (12)

12. Badjas met naam

Een klein badjasje is altijd al een mooi cadeau bij een geboorte. Maar een badjas met de naam van de baby erop maakt het meteen tot een heel persoonlijk geschenk. Er is keuze uit meerdere kleuren, dus kan je het prima aanpassen aan het geslacht van de baby of de kleurtjes van de babyuitzet.

De badjas is een mooi cadeau voor de geboorte van een dochter of een zoon.

Dit geschenk is te koop bij: Your Surprise

20x Cadeau geboorte: Originele kraamcadeau tips & ideeën (13)

13. Mijlpaalkaarten

Op zoek naar een niet te duur maar erg leuk kraamcadeau? Deze mijlpaalkaarten zijn hartstikke leuk om als kersverse ouders te krijgen. De kaartjes bevatten teksten als ‘één dag oud’ of ‘ik kan omrollen’. Ze kunnen bij de baby gelegd worden als er een foto gemaakt wordt. Maar ze kunnen ook in het fotoalbum erbij geplakt worden.

Mijlpaalkaarten zijn een leuk cadeau voor de geboorte bij een collega maar even goed voor de kroost van een vriendin.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

20x Cadeau geboorte: Originele kraamcadeau tips & ideeën (14)

14. Slabbetje met naam

Je wilt een cadeau voor een geboorte bij een collega? Je zoekt dus iets wat niet meteen heel veel kost, maar wel heel leuk is? Denk dan eens aan dit leuke slabbetje. Heel handig, dus altijd welkom. En met de naam van de baby erop of een grappige tekst wordt het toch iets heel unieks.

Je hebt de keuze uit meerdere kleuren en de tekst verzin je helemaal zelf! Zo is dit cadeau met de naam van het kind heel origineel te maken.

Dit geschenk is te koop bij: Your Surprise

20x Cadeau geboorte: Originele kraamcadeau tips & ideeën (15)

15. Sneakerset

Je houdt wel van een geschenk met wat pit? Dan is dit stoere geboorte cadeau vast iets voor jou om te geven! Een mooie set met sneakers, een gouden metallic kleurige speen en een gouden kroontje. Prachtig om te geven aan zowel een klein prinsje als prinsesje!

Dit uniseks kraamcadeau kan zelfs rechtstreeks verstuurd worden naar de ontvanger mét jouw wens erbij gezet!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

20x Cadeau geboorte: Originele kraamcadeau tips & ideeën (16)

16. Foto op acryl

Heb je een mooie foto van de baby gemaakt of ergens langs zien komen? Zorg dat je de afbeelding te pakken krijgt en maak er het mooiste cadeau voor de geboorte van! Laat de foto afdrukken op acryl, zodat de ouders het een mooi plekje kunnen geven.

Uiteraard staat het ook prachtig op de babykamer zelf! Het acryl fotoblok geeft de afbeelding een heel eigen dimensie mee. Overigens is dit ook een mooi cadeau voor grootouders bij de geboorte van hun kleinkind!

Dit geschenk is te koop bij: Smartphoto

20x Cadeau geboorte: Originele kraamcadeau tips & ideeën (17)

17. Een kinderstoel

Een cadeau voor de geboorte van je kleinkind kopen? Dan wil je iets moois, iets wat waarde heeft. Een kinderstoel kan dan een heel mooi geschenk zijn. Dit houten exemplaar kan op meerdere manieren gebruikt worden, want hij kan dienstdoen als stoeltje aan tafel, maar ook uit elkaar gehaald worden.

Het onderstel wordt dan een klein tafeltje, waar je kleinzoon of -dochter in het stoeltje bij kan zitten. Het hebbeding is verder voorzien van een gordeltje en een eetblad en de bekleding is afneembaar. Zo is dit cadeau ook nog eensmultifunctioneel.

Meer tips nodig? Lees dan ook mijn review over de beste kinderstoelen voor thuis en op reis.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

20x Cadeau geboorte: Originele kraamcadeau tips & ideeën (18)

18. Een speenkoord

Niks is frustrerender dan steeds de speen van de baby kwijt zijn. Een speenkoord is dan ook een fijn cadeau voor de geboorte van een zoon, meestal in het blauw. Voor een dochter heb je een roze variant. Of kies je voor een genderneutrale kleur als grijs of groen?

Er zijn tal van kleuren en vormen om uit te kiezen, dus je kunt het ook aanpassen aan bijvoorbeeld de kleuren van de babyuitzet.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

20x Cadeau geboorte: Originele kraamcadeau tips & ideeën (19)

19. Kraammand

Een kleine, schattige kraammand, zo wordt dit geschenk ook wel omschreven. Het is gemaakt van biologisch katoen en je vindt in dit pakket een bijtring, een slabbetje en een troeteldeken.

Omdat de kleurstelling beige is, is de kraammand zeker als uniseks weg te zetten en kan je dit dus altijd geven!

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

20x Cadeau geboorte: Originele kraamcadeau tips & ideeën (20)

20. Bewaardoosje voor tanden of haarlok

Als ouder wil je graag de eerste tandjes of haarlokjes bewaren, als aandenken aan de babytijd van je zoon of dochter. Een bewaardoosje is dan ook een prachtig cadeau om te geven.

Gaat het om een cadeau voor de geboorte van een zoon, dan kies je voor het jongenshoofdje. Voor een dochter kies je uiteraard voor de meisjes-variant.

Dit geschenk is te koop bij: Bol.com

20x Cadeau geboorte: Originele kraamcadeau tips & ideeën (21)

20x Cadeau geboorte: Originele kraamcadeau tips & ideeën (2024)
Top Articles
CJIS Level 2 Security Test Questions With All Correct Verified Answers | Exams Law | Docsity
Z-Score: Definition, Formula, Calculation & Interpretation
Design215 Word Pattern Finder
Skyward Houston County
Ets Lake Fork Fishing Report
Ingles Weekly Ad Lilburn Ga
Hk Jockey Club Result
The Realcaca Girl Leaked
How To Get Free Credits On Smartjailmail
Delectable Birthday Dyes
The Powers Below Drop Rate
Routing Number 041203824
Oc Craiglsit
Kaomoji Border
Otterbrook Goldens
Bnsf.com/Workforce Hub
White Pages Corpus Christi
Metro Pcs.near Me
Program Logistics and Property Manager - Baghdad, Iraq
Bella Bodhi [Model] - Bio, Height, Body Stats, Family, Career and Net Worth 
Diakimeko Leaks
THE FINALS Best Settings and Options Guide
Greenville Sc Greyhound
Ecampus Scps Login
Strange World Showtimes Near Savoy 16
FAQ's - KidCheck
Account Now Login In
Horses For Sale In Tn Craigslist
Lcsc Skyward
Workboy Kennel
Stolen Touches Neva Altaj Read Online Free
Wbli Playlist
آدرس جدید بند موویز
Dr. John Mathews Jr., MD – Fairfax, VA | Internal Medicine on Doximity
Dmitri Wartranslated
How To Get Soul Reaper Knife In Critical Legends
Claim loopt uit op pr-drama voor Hohenzollern
Hebrew Bible: Torah, Prophets and Writings | My Jewish Learning
1v1.LOL Game [Unblocked] | Play Online
Orion Nebula: Facts about Earth’s nearest stellar nursery
Daly City Building Division
Indiana Jones 5 Showtimes Near Cinemark Stroud Mall And Xd
Andrew Lee Torres
Weather Underground Cedar Rapids
Mississippi weather man flees studio during tornado - video
Rescare Training Online
Paradise leaked: An analysis of offshore data leaks
Iron Drop Cafe
Bama Rush Is Back! Here Are the 15 Most Outrageous Sorority Houses on the Row
The Goshen News Obituary
Noelleleyva Leaks
Vrca File Converter
Latest Posts
Article information

Author: Lakeisha Bayer VM

Last Updated:

Views: 5788

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lakeisha Bayer VM

Birthday: 1997-10-17

Address: Suite 835 34136 Adrian Mountains, Floydton, UT 81036

Phone: +3571527672278

Job: Manufacturing Agent

Hobby: Skimboarding, Photography, Roller skating, Knife making, Paintball, Embroidery, Gunsmithing

Introduction: My name is Lakeisha Bayer VM, I am a brainy, kind, enchanting, healthy, lovely, clean, witty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.