31x Origineel housewarming cadeau: Creatieve ideeën en tips (2024)

Ken je iemand die binnenkort gaat verhuizen en een feestje geeft? Dan kan je natuurlijk niet met lege handen aankomen. Kies één van de leuke verassingen uit onderstaande housewarming cadeau lijst en laat je dierbare zich meteen thuis voelen in het nieuw nestje!

31x Origineel housewarming cadeau: Creatieve ideeën en tips (1)

Overzicht van alle cadeautips in dit artikel

1. Deurmat met foto

Een persoonlijk housewarming cadeau is zoveel fijner om te ontvangen. Daarom is een deurmat met foto ook zo’n leuk idee. Je kan zelf kiezen welke afbeelding je erop plaatst of het laten ontwerpen met tekst en vormpjes.

Of je dit housewarming cadeau nu geeft aan een koppeltje of iemand die alleen gaat wonen, het wordt sowieso graag ontvangen. Zeker als je het met veel liefde maakt!

Prijzen en beschikbaarheid: Your Surprise

31x Origineel housewarming cadeau: Creatieve ideeën en tips (2)

2. co*cktail shaker setje

Een housewarming cadeau dat meteen kan ingezet worden en de bijeenkomst tot een leuk feestje maakt? Een luxueuze co*cktail shaker, natuurlijk!

Dit exemplaar bestaat uit twaalf must-haves om de heerlijkste drankjes uit de beker te schudden. Bovendien krijg je er meteen een receptenboekje bij en is het setje te koop in drie luxueuze kleuren: goud, zilver en metaal zwart.

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

31x Origineel housewarming cadeau: Creatieve ideeën en tips (3)

3. Lightbox

Het is altijd een goed idee om een leuk hebbedingetje als housewarming cadeau te schenken. Deze lightbox is zelfs veel meer dan dat! Het komt namelijk goed van pas in verschillende situaties. Tijdens feestjes kunnen er bijvoorbeeld aankondigingen mee gedaan worden en voor koppels kan het gebruikt worden om er elkaar liefdevolle boodschappen mee te geven.

Door de verschillende kleurlichtjes is het bovendien een echte sfeermaker. Een veelzijdig housewarming cadeau dat je met volle vertrouwen aan een goede vriend(in) of familielid geeft!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

31x Origineel housewarming cadeau: Creatieve ideeën en tips (4)

4. Gepersonaliseerd cadeaupakket

Ben jij op zoek naar een uniek housewarming cadeau? Dan is een gepersonaliseerd Smart2Give cadeaupakket een leuk en origineel idee! Verras de verhuizer bijvoorbeeld met een Cadeaupakket Relax, met heerlijke geurkaarsen en een huisparfum diffuser die jij kan personaliseren met een mooie tekst of quote. Zo creëert de verhuizer eenvoudig een fijn wellness momentje in zijn of haar nieuwe huis.

Op zoek naar een feestelijk pakket? Dan is het Cadeaupakket Bubbels een goede optie. Dit pakket bestaat uit een heerlijke fles mousserende wijn en twee champagneglazen waar jij een persoonlijke tekst in kan laten graveren. Naast het Cadeaupakket Relax en Cadeaupakket Bubbels kan je ook nog kiezen uit een Cadeaupakket Gin Alcoholvrij of een Cadeaupakket Granola. Voor ieder wat wils dus!

Prijzen en beschikbaarheid: Smart Photo

31x Origineel housewarming cadeau: Creatieve ideeën en tips (5)

5. Wandklok met foto

Als je iemand echt happy wilt maken, geef je het best een persoonlijk housewarming cadeau. Deze wandklok is dan een goede optie, want iedereen kan het gebruiken. Bovendien maakt het een woning gezellig en zorgt het al meteen voor een thuisgevoel!

Laat dit gepersonaliseerd cadeau bedrukken met de meest unieke foto’s en teksten en je maakt het nog zoveel liefdevoller. Ideaal om te schenken aan iemand die je nauw aan het hart ligt!

Prijzen en beschikbaarheid: Your Surprise

31x Origineel housewarming cadeau: Creatieve ideeën en tips (6)

6. Koffie en thee pakketje

Eén van de beste housewarming cadeaus uit de lijst is dit koffie en thee pakket. Want er is niets zo fijn dan op een nieuw plekje te genieten van lekkernijen! Naast koffie, thee en koekjes zit er ook een theeglas en -lepel bij. Erg handig!

Door de rijke inhoud geef je je dierbare voldoende om dagenlang van te genieten. Kan je niet op het feestje aanwezig zijn? Laat dan dit cadeau aan huis bezorgen. Zo maak je je afwezigheid zeker goed!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

31x Origineel housewarming cadeau: Creatieve ideeën en tips (7)

7. Sleutelhanger met foto of eigen tekst

Bij de ontvangst van de sleutel van het nieuwe huis is deze sleutelhanger een zeer passend cadeau. Laat op dit hebbeding een mooie tekst, een naam of een toffe foto afdrukken en verras met dit originele, leuke en praktische cadeau. Bestel je de gepersonaliseerde sleutelhanger voor 16.00 uur op een werkdag, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd!

Prijzen en beschikbaarheid: Smartphoto

31x Origineel housewarming cadeau: Creatieve ideeën en tips (8)8. Cava geschenkset

Een housewarming cadeau met tekst geeft je de mogelijkheid om iemand heel erg blij te maken. Het is iets dat je ontwerpt vanuit je hart en daarom extra lief! Als je kiest voor deze geschenkset breng je je dierbare bovendien meteen in feeststemming!

In de hartvormige doos zit er cava die je met foto en tekst kan laten personaliseren, een champagneglas en pralines. Dit hartverwarmend, gepersonaliseerd housewarming cadeau geef je dus het best aan iemand die heel bijzonder voor je is!

Prijzen en beschikbaarheid: Brianto

31x Origineel housewarming cadeau: Creatieve ideeën en tips (9)

9. Pizarette

Een verhuis is de perfecte gelegenheid om iemand een nieuw toestel te geven. Nu zijn er natuurlijk heel wat apparaten om uit te kiezen, maar je koopt het best eentje dat niet zomaar vergeten wordt. Deze pizarette is alvast een aanrader, zeker als de persoon die gaat verhuizen helemaal gek is van pizza!

Het is zo gebruiksvriendelijk dat pizza maken nog leuker wordt. Doordat er ruimte is voor zes pizzaatjes, kan het bovendien gebruikt worden tijdens feestjes. Dit is vooral een goed housewarming geschenk om te geven aan een koppeltje. Het zorgt voor vele onvergetelijke en romantische smulmomenten samen!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

31x Origineel housewarming cadeau: Creatieve ideeën en tips (10)

10. gegraveerde peper- en zoutmolen

Spice it up met dit unieke housewarming cadeau: een gegraveerde peper- en zoutmolen set. Laat een mooie quote of een naam erop zetten. Middels een laser wordt jouw tekst in de peper- en zoutmolen gegraveerd. De set is gemaakt van Europees beukenhout en ligt fijn in de hand.

Wil je echt uitpakken? Ga dan voor de pepermolen large.

Prijzen en beschikbaarheid: Smartphoto

31x Origineel housewarming cadeau: Creatieve ideeën en tips (11)

11. Roos lampje

Dit speciale lampje is een mooi housewarming cadeau voor je beste vriendin. Vooral als ze een Disney fan is, want het doet meteen denken aan de roos van Belle en het beest. Het zorgt voor gezellige avonden en maakt relaxen nog eenvoudiger. Perfect om een nieuwe woning gewoon te worden!

Schenk dit bijzonder housewarming cadeau aan je beste vriendin en breng alvast een beetje magie in het nieuwe huisje. Zoiets bijzonder maakt haar gegarandeerd erg blij!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

31x Origineel housewarming cadeau: Creatieve ideeën en tips (12)

12. Dollar toiletpapier

Wil je graag een grappig housewarming cadeau geven? Dan is dit toiletpapier van €100 vast wat je zoekt. Elke keer als je dierbare het kleinste kamertje in huis bezoekt, zal hij niet anders kunnen dan lachen, en ook voor de gasten is het leuk. Niemand zal nog het huis verlaten met een zuur gezicht!

Hoewel dit maar een klein housewarming cadeau is, doe je er een lolbroek erg veel plezier mee. Het is vooral ideaal als je niet veel budget hebt, maar je toch iets merkwaardigs wilt geven. Dit speciaal housewarming geschenk wordt alvast niet snel vergeten!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

31x Origineel housewarming cadeau: Creatieve ideeën en tips (13)

13. Gereedschapskist

Als je liever een nuttig geschenk wilt geven, is deze gereedschapskist één van de beste housewarming cadeau ideeën! Bij een nieuwe woning komt vaak nog wat werk kijken. De handige Harry kan deze handige tools dan zeker gebruiken.

Als je eerder een bruikbaar housewarming cadeau wilt vinden voor een vrouw die graag de handen uit de mouwen steekt, is deze gereedschapsset een betere optie. Het bevat, net als de andere set, heel wat handige tools, maar ziet er net iets stijlvoller uit!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

31x Origineel housewarming cadeau: Creatieve ideeën en tips (14)

14. LED bar butler

Iemand die voor jou heel dierbaar is, gaat zich binnenkort aan een nieuw woonavontuur wagen. Dan kan je gewoon niet anders dan deze persoon verrassen met een luxe housewarming cadeau! De LED bar butler is in dat geval een goede keuze, want het geeft meteen pit aan een ruimte!

Je kan kiezen tussen twee varianten: eentje met vier en eentje met zes flessenhouders. Elke houder heeft een eigen kleurtje wat zorgt voor een uniek effect. Met dit origineel housewarming cadeau creëert je geliefde een sfeervolle bar en wordt elke dag feestelijk!

Prijzen en beschikbaarheid: Mega Gadgets

31x Origineel housewarming cadeau: Creatieve ideeën en tips (15)

15. Luchtzuiverende kamerplantjes

Plantjes zijn een goed housewarming cadeau, omdat ze zorgen voor knusheid. Het fijne van deze kamerplantjes is dat ze er niet alleen mooi uitzien, maar ook luchtzuiverend zijn.

Ze maken de ruimte dus erg gezond en aangenaam om in te vertoeven. Dit is vooral het beste housewarming cadeau voor iemand die pas alleen gaat wonen en wel een beetje gezelschap kan gebruiken. Plantjes zorgen namelijk voor wat meer leven in huis!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

31x Origineel housewarming cadeau: Creatieve ideeën en tips (16)

16. Prachtig plaatje aan de muur

Laat de mooiste foto stralen aan de muur. Met een foto aan de wand breng je direct sfeer in huis. Kies één of meerdere afbeeldingen uit en plaats deze op een wanddecoratie. Er zijn verschillende mogelijkheden: canvas, poster, foto op aluminium, op hout, op forex en eentje op acrylglas. Wil je echt uitpakken? Ga dan voor een fotowand! Kies bijvoorbeeld uit verschillende hexagons, een meerluik forex collage of muurcirkels en maak de ontvanger blij met dit unieke housewarming cadeau.

Prijzen en beschikbaarheid: Smartphoto

31x Origineel housewarming cadeau: Creatieve ideeën en tips (17)

17. Schilderen op nummer

Sommige geschenken zijn net zo tof als ze nuttig zijn en daar is dit schilderijtje een goed voorbeeld van. Het is een creatief housewarming cadeau dat je geliefde helemaal zelf kan schilderen op nummer.

Nadien kan het aan de muur pronken in de nieuwe woning. Zo zorgt het voor de nodige gezelligheid! Schenk dit creatief housewarming cadeau aan een bezige bij en je stelt hem of haar zeker niet teleur!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

31x Origineel housewarming cadeau: Creatieve ideeën en tips (18)

18. Moai bloempot

Vaak wordt er bij een housewarming een boeketje gegeven, maar jij kan het ook eens anders aanpakken. Schenk je geliefde deze Moai bloempot, zodat planten en bloemetjes alvast een mooi plekje hebben om in te staan! Doordat het ook voor een mysterieuze sfeer zorgt, maakt het de woning extra plezierig om in te vertoeven!

Deze blikvanger is leuk voor zowel buiten als binnen. Het is gemaakt naar de bijzondere beelden op het Paaseiland en daarom ook een fijn housewarming gift en cadeau voor een reiziger. Zo heeft hij alvast een gadget dat hem laat dromen over bijzondere avonturen!

Prijzen en beschikbaarheid: Mega Gadgets

31x Origineel housewarming cadeau: Creatieve ideeën en tips (19)

19. Gitaar snijplank

Het perfecte housewarming cadeau voor een man die muzikaal is én graag kookt? Dat is zonder twijfel deze gitaar snijplank! De speciale vorm maakt eten bereiden veel aangenamer. Daarbovenop is het erg tof om te hebben.

Schenk dit uniek housewarming geschenk aan iemand die nog niet veel kookspullen in huis heeft of helemaal dol is op bijzondere hebbedingetjes. Zo weet je zeker dat hij of zij er ook daadwerkelijk iets aan heeft!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

31x Origineel housewarming cadeau: Creatieve ideeën en tips (20)

20. Pasta monster

Iemand die binnenkort voor het eerst alleen gaat wonen, doe je veel plezier met keukengadgets. Zeker als ze er erg tof uitzien! Dit Pasta monster is in die situatie één van de beste housewarming cadeau tips!

De pastafanaat kan het gebruiken om eenvoudig spaghetti of andere deegwaren mee uit te scheppen. Dit grappig housewarming cadeau is extra leuk als er bezoek over de vloer komt, maar zeker ook tof genoeg om alleen van te genieten!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

31x Origineel housewarming cadeau: Creatieve ideeën en tips (21)

21. Luxe fotohouder met droogbloemen

Geef een uniek en stijlvol cadeau met deze fotohouder met droogbloemen. Dit fotokader bevat maar liefst 13 afbeeldingen. Wanneer je uitgekeken bent verwissel je deze bovendien in een handomdraai. Zo heb je vlug een nieuw aanblik. Of je deze fotohouder nou met of zonder gravering bestelt, dit blijft altijd een persoonlijk en verrassend housewarming cadeau waar je langdurig plezier van zult hebben.

Prijzen en beschikbaarheid: Smartphoto

31x Origineel housewarming cadeau: Creatieve ideeën en tips (22)

22. Shotglass schaakspel

Dit shotglas schaakspel is het beste housewarming cadeau voor een student, want zo kan hij zich al meteen voorbereiden op het studentenleven. Het is vooral perfect als hij ook een beetje kan schaken. Plezierig om met oude én nieuwe vrienden te spelen!

Een leuk alternatief hierop is het drie op een rij drankspel. Een iets eenvoudigere versie speciaal voor zij die niet van schaken houden!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

31x Origineel housewarming cadeau: Creatieve ideeën en tips (23)

23. Sleutelrekje

Een mooi gepersonaliseerd housewarming cadeau zoals dit sleutelrekje is iets wat iedereen fijn vindt om te ontvangen. Doordat je het zelf kan ontwerpen, pas je het namelijk eenvoudig aan de smaak van je dierbare aan.

Laat dit housewarming cadeau met tekst bedrukken of kies voor foto’s, kleuren en vormpjes. Zo heeft je geliefde iets origineel om in huis te hangen! Daarnaast is het nuttig, want gedoe met sleutels is verleden tijd. Dit persoonlijk housewarming cadeau is er eentje om te blijven koesteren!

Prijzen en beschikbaarheid: Your Surprise

31x Origineel housewarming cadeau: Creatieve ideeën en tips (24)

24. Studentenchef – kookboek

Eén van de meest nuttige housewarming cadeaus voor een student is zonder twijfel dit kookboek. Het staat vol met recepten die ervoor zorgen dat de drukke bolleboos altijd snel en eenvoudig van een lekkere maaltijd kan genieten.

Met dit origineel housewarming cadeau schenk je je dierbare dus meer tijd en dat is voor een student zeker geen overbodige luxe!

Prijzen en beschikbaarheid: Bol.com

31x Origineel housewarming cadeau: Creatieve ideeën en tips (25)

25. Hartjes champagneglazen

Als je op zoek bent naar een samenwonen cadeau voor een koppeltje dat nog niet veel spulletjes heeft, geef je het best deze romantische champagneglazen. Zo hebben ze alvast iets dat ze vaak kunnen gebruiken!

Geef er een gepersonaliseerde champagnefles bij en ze kunnen er al meteen hun nieuwe woning mee vieren. De beste manier om het huis in te wijden!

Prijzen en beschikbaarheid: Mega Gadgets

31x Origineel housewarming cadeau: Creatieve ideeën en tips (26)

26. Kat tissuebox

Deze kat tissuebox is één van de beste housewarming cadeau tips, want zakdoekjes heeft iedereen nodig. Geef het aan een dierbare die unieke gadgets kan waarderen. Zo ben je er zeker van dat je iemand heel erg blij maakt!

Dit grappig housewarming cadeau is ook perfect voor zij die jong zijn van geest of een beetje humor wel kunnen appreciëren. Leuke hebbedingetjes staan in dat geval ongetwijfeld in de top 10 van housewarming geschenken die ze graag zouden ontvangen!

Prijzen en beschikbaarheid: Mega Gadgets

31x Origineel housewarming cadeau: Creatieve ideeën en tips (27)

27. Wereldkaart prikbord

Je favoriete reiziger gaat verhuizen. Daar hoort natuurlijk een leuk housewarming cadeau bij! En wat kan je hem beter schenken dan een wereldkaart prikbord? Het is de perfecte manier om reisfoto’s dagelijks te kunnen bewonderen! Bovendien zorgt het voor heel wat sfeer in huis.

Dit is één van de meest bijzondere housewarming cadeau ideeën voor avonturiers. Geef het aan je geliefde en hij of zij zal zich meteen thuis voelen in zijn nieuwe stekje!

Prijzen en beschikbaarheid: Mega Gadgets

31x Origineel housewarming cadeau: Creatieve ideeën en tips (28)

28. Honden- en kattenmand

Als je totaal geen housewarming cadeau ideeën hebt, moet je dit superschattig mandje ontdekken. Tenminste als je dierbare een huisdier heeft. Voor een baasje is het namelijk erg prettig om een verrassing voor zijn maatje te ontvangen. Het is eens iets anders!

Het fijne is dat het mandje zowel voor een hond als kat gebruikt kan worden. De leuke eenhoorn-vorm maakt het bovendien bijzonder om in huis te zetten. Dit is zowel een tof cadeau voor het hondenbaasje als zijn vierpotige vriendje! Geef er misschien meteen een opblaasbare unicorn bij. Zo zit je meteen goed in elk seizoen!

Prijzen en beschikbaarheid: Mega Gadgets

31x Origineel housewarming cadeau: Creatieve ideeën en tips (29)

29. Wereldbol decanter

Deze decanter is het beste housewarming cadeau voor een man die dol is op reizen. Als hij daarbovenop van whisky of andere sterke drank houdt, maak je hem zelfs nog gelukkiger!

Schenk het aan je papa, broer of andere dierbare man die binnenkort gaat verhuizen. Hij kan het zeker gebruiken om er zijn drank in te bewaren! Door de wereldbolvorm is het bovendien een unieke blikvanger. Je weet gewoon zeker dat dit housewarming cadeau zorgt voor de nodige sfeer in het nieuwe stekje!

Prijzen en beschikbaarheid: Mega Gadgets

31x Origineel housewarming cadeau: Creatieve ideeën en tips (30)

30. Sushi maker

Deze sushi maker is een uniek apparaatje dat elke sushi-liefhebber in huis moet hebben. Daarom is het ook zo’n geweldig housewarming gift!

Gaan je kookgrage ouders verhuizen en wil je ze een leuke nieuwe gadget geven of ken je een keukenprins(es) die net een nieuw huis gekocht heeft? Geef dan dit creatief housewarming cadeau en ze zijn meteen gesetteld!

Prijzen en beschikbaarheid: Mega Gadgets

31x Origineel housewarming cadeau: Creatieve ideeën en tips (31)

31. Houten wijnkistje met foto en fles wijn

Een mooi geschenk voor een feestelijke gelegenheid is een wijnkist met foto en fles wijn. Zoek de leukste foto’s bij elkaar van de nieuwe huisbezitter(s) en verras ze met dit originele en persoonlijke cadeau. Keuze uit rosé, rode en witte wijn. Geen gedoe met inpakpapier want dankzij het wijnkistje heb je een mooi cadeau. Is de wijn op? Dan kan het kistje nog voor verschillende doeleinden ingezet worden.

Nog een voordeel aan dit leuke cadeau is de snelle levering: voor 16.00 uur besteld is morgen al in huis!

Prijzen en beschikbaarheid: Smart Photo

31x Origineel housewarming cadeau: Creatieve ideeën en tips (32)

31x Origineel housewarming cadeau: Creatieve ideeën en tips (2024)
Top Articles
All about philtrum reduction surgery (Upper lip lift) - Hyundai Aesthetics Blog
Vernieuwd platform voor mensen met Long Covid: coronaplein.nu
Craigslist Pets Longview Tx
How To Do A Springboard Attack In Wwe 2K22
Blanchard St Denis Funeral Home Obituaries
Jefferey Dahmer Autopsy Photos
oklahoma city for sale "new tulsa" - craigslist
Craigslist Furniture Bedroom Set
Emmalangevin Fanhouse Leak
Delectable Birthday Dyes
What’s the Difference Between Cash Flow and Profit?
California Department of Public Health
Costco Gas Foster City
Jackson Stevens Global
Pay Boot Barn Credit Card
Kamzz Llc
Vegito Clothes Xenoverse 2
The BEST Soft and Chewy Sugar Cookie Recipe
Winco Employee Handbook 2022
How Long After Dayquil Can I Take Benadryl
California Online Traffic School
Hannaford Weekly Flyer Manchester Nh
Ascensionpress Com Login
3 Ways to Format a Computer - wikiHow
Eegees Gift Card Balance
Progressbook Newark
ShadowCat - Forestry Mulching, Land Clearing, Bush Hog, Brush, Bobcat - farm & garden services - craigslist
Cars And Trucks Facebook
Old Peterbilt For Sale Craigslist
CARLY Thank You Notes
Eleceed Mangaowl
Case Funeral Home Obituaries
Raising Canes Franchise Cost
Alpha Asher Chapter 130
Hebrew Bible: Torah, Prophets and Writings | My Jewish Learning
Housing Intranet Unt
Pro-Ject’s T2 Super Phono Turntable Is a Super Performer, and It’s a Super Bargain Too
Todd Gutner Salary
Southwest Airlines Departures Atlanta
Yourcuteelena
Ucla Basketball Bruinzone
City Of Irving Tx Jail In-Custody List
Theater X Orange Heights Florida
Jeep Forum Cj
Wera13X
Image Mate Orange County
Festival Gas Rewards Log In
Lsreg Att
Who We Are at Curt Landry Ministries
Die 10 wichtigsten Sehenswürdigkeiten in NYC, die Sie kennen sollten
Les BABAS EXOTIQUES façon Amaury Guichon
Pauline Frommer's Paris 2007 (Pauline Frommer Guides) - SILO.PUB
Latest Posts
Article information

Author: Zonia Mosciski DO

Last Updated:

Views: 5792

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Zonia Mosciski DO

Birthday: 1996-05-16

Address: Suite 228 919 Deana Ford, Lake Meridithberg, NE 60017-4257

Phone: +2613987384138

Job: Chief Retail Officer

Hobby: Tai chi, Dowsing, Poi, Letterboxing, Watching movies, Video gaming, Singing

Introduction: My name is Zonia Mosciski DO, I am a enchanting, joyous, lovely, successful, hilarious, tender, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.